Tendencat e Reja

Media është duke u përballur sot me ndryshime të mëdha, të cilat kryesisht kanë ardhur si pasojë e zhvendosjes së përmbajtjes së saj online.Zhvillimet e fundit digjitale në fushën e medies sjellin nevojën për të qenë gjithmonë të përditësuar me të rejat dhe tendencat e fundit.

Përveç zhvillimeve digjitale, në faqet e mëposhtme ju do të gjeni edhe lajme, debate e analiza mbi çështje që lidhen me medien dhe profesionin e gazetarit.

more recommended stories