Trajnime dhe Financime

Mundësi trajnimesh dhe financimesh për gazetarë:

 • Rrjeti ndërkombëtar i gazetarëve, IJNet, i ka dedikuar një faqe të tërë mundësive të gazetarëve për trajnime, internship-e, financime dhe mundësi punësimi.
  Klikoni këtu: IJNet

 

 • Rrjeti Global i Gazetarisë Investigative, GIJN, përveç të rejave të fundit që sjell për gazetarinë investigative, ka një faqe të plotë me opsione për financim dhe fellowship-e.
  Klikoni këtu: GIJN

 

 • Mladiinfo është një faqe, e cila në mënyrë të përditësuar publikon njoftime për mundësi trajnimesh dhe konferencash, internship-e, konkurse, bursa dhe mundësi financimesh, përfshirë edhe gazetarinë.
  Klikoni këtu: Mladiinfo

 

 • Journalism Grants është një faqe e dedikuar për mbështetje financiare për gazetarët. Në mënyrë periodike në të publikohen thirrje për aplikim në projekte të ndryshme.
  Klikoni këtu: Journalism Grants

more recommended stories