Rubrika 3 në 3 – Ju tregojmë 5 qytete të Shqipërisë

“3në3” e ndërtuar nga 3 elemente kyçe “Fenomeni”, “Problemi” dhe elementi i fundit “Tek vendi”, një vendndodhje speciale. Ne vizituam 5 qytete Fierin, Korçën, Pogradecin, Kamzën dhe Durrësin.