A po rrënohet Ksamili?

Kjo kronikë investiguese është realizuar përmes bashkëpunimit të Qendrës për Gazetari Cilësore dhe Zërit të Amerikës. Kronika është e para e një serie investigative që do të publikohen në muajt në vijim nga Qendra dhe VOA.