Mes arit të zi dhe vdekjes

“31 Minuta” ka kryer një vëzhgim të thellë mbi jetën e banorëve të fshatrave në afërsi të Uzines së Përpunimit të thellë të Naftës në Ballsh. Një vend ku popullata vuan nga sëmundje të shumta, ku një pjesë e madhe e popullsisë është e papunë, dhe ku pjesa tjeter, e cila është e punësuar pranë kësaj uzine jeton me pamundësinë e kryerjes së vizitave mjeksore, për shkak të frikës së humbjes së të vetmit burim financiar për familjet e tyre.

 

more recommended stories