Beteja për ujin!

Shpesh herë jemi të ekspozuar nga mungesa e kontrollit për çka  hamë, pijmë, dhe fusim në trupin tonë. Por çfarë na rrezikon çdo ditë, çdo orë dhe çdo minutë është uji, uji që pijmë dhe që mendojmë se e blejmë me para për të qenë më të sigurt. Në “31 Minuta” ndiqni historitë e banorëve që blejnë ujë për të pirë nga autobotet. E vërteta është e frikshme. Uji që po blini nga botet është i patrajtuar! Për këtë situatë askush nuk merr përgjegjësi.

more recommended stories