Skema e rimbursimit të TVSH-së që e bën qumështin më të lirë se uji!

Qumështi që lau rrugët pak ditë më parë në Fier dhe Lushnje ishte teme qendrore e debatit në mediat shqiptare. Por çfarë i shtyu këta fermerë në këtë masë ekstreme? Perse një vendim i qeverisë nxiti një reagim të tillë?
31 Minuta shkoi atje ku problemi dhëmb më shumë, tek ata që goditën dhe e pësojnë të parët nga skema e re e rimbursimit të TVSH, në shtëpitë e fshatareve, të cilët përmes sakrificash të përditshme, shpesh herë me borxhe për të shlyer, kanë ndërtuar jetesën rreth një kove qumështi, të cilin tani po e shesin më lirë se ujin. Ndiqni gazetaren Esmeralda Cenollari

more recommended stories