Bastet online! Bota e “nëndheshme” e basteve sportive në Internet

A janë mbyllur bastet në Shqipëri? Kush “luan” bixhoz me vendimin e bujshëm të qeverisë? Çfarë po ndodh në të vërtetë me një nga zakonet më negative të shqiptarëve gjatë tranzicionit? Zbulohen faqet online të basteve sportive dhe për herë të parë bota e nëndheshme e basteve në internet, aty ku rregullat i caktojnë paratë dhe jo vendimi i qeverisë, që mbylli mijëra dyqane të basteve.

more recommended stories