Talenti rom në pikturë

Nuk mjafton të kesh talent për të siguruar jetesën. Historia që do të ndiqni dëshmon se ndonjëherë talenti kalon pa u vënë re. Gjergji është një djalë 24 vjeç, baba i tre fëmijëve, por që talentin për pikturën nuk e ka përdorur kurrë. Ka jetuar gjithmonë në një barake dhe jetesën e siguron duke mbledhur kanaçe.

more recommended stories