Tirana në sytë e një turisti!

Për ne që jetojmë në Tiranë vendet që e bëjnë kryeqytetin tonë unik kalojnë pa u vënë re. Me numrin e lartë të turistëve që vijnë në Shqipëri ne vendosëm të shohim Tiranën në sytë e një turisti. Çfarë shohim ata në kryeqytetin shqiptar, çfarë mësojnë për historinë e kryeqytetit dhe çfarë thonë për vendet të cilat ne na duken të zakonshme, por të ta të jashtëzakonshme. Ndiqni udhëtimin tonë përmes Tiranës. Ai nis aty në vendtakimin më të famshëm në Shqipëri, tek monumenti i Skënderbeut!

 Ndiq në Twitter: Antonio Çakshiri 

more recommended stories