Çfarë po ndodh me Lagunën e Patokut…

Lagunat janë një nga pasuritë e çmuara që na ka falur natyra, por nga mungesa e kujdesit ato kanë degraduar. Për shkak të burimeve të pakta financiare autoritetet thonë se nuk kanë mundësi të kujdesen për to. Për këto arsye kanë vendosur të bashkëpunojnë me privatët duke i dhënë lagunat në përdorim në këmbim të kujdesit dhe mirëmbajtjes. A po ndodh kjo vërtet? Kamera e “31 Minuta” ju sjell një realitet te hidhur!

more recommended stories