Nitratet te frutat/perimet, mitet dhe të vërtetat!

Mund të keni pasur dilema për të blerë prodhime bujqësore të stinës nga frika e nitrateve apo pesticideve. Ndoshta keni lexuar në rrjete sociale apo keni ndjekur në televizion lajme për rrezikun e tyre. Në “31 minuta” ju sjellim përgjigjet për dilemat që keni. Ne shkuam në treg dhe biseduam me blerës, me shitës, me fermerët në fushë, biseduam me ekspertët dhe autoritetet. Na ndiqni për të kuptuar më shumë sa i vërtetë është alarmi i përhapur dhe ku qëndron “thembra e Akilit” në garantimin e sigurisë ushqimore.

more recommended stories