Ku janë plazhet publike?

Plazhet publike janë fare të pakët në bregdetin tonë. Rregullorja e plazheve e miratuar nga qeveria i ka lënë vetëm 20% të hapësirës publikut, ndërsa pjesën tjetër e shfrytëzojnë bizneset. Por kjo rregullore përcakton një serë kriteresh për stacionet e plazhit, të cilat jo gjithmonë zbatohen. “31 Minuta” ka kryer një vëzhgim në disa nga plazhet më të frekuentuara dhe ju sjellim historinë në vazhdim.

more recommended stories