Intervistë me producenten amerikane, Lara Stolman

Lara Stolman është një regjisore amerikane dhe ish gazetare me një eksperiencë të gjatë në mediat kryesore amerikane si NBC dhe BBC. Ajo është specializuar më pas në produksione të formatit të gjatë si filma dhe dokumentarë, me një prej të cilëve ka pasur sukses të madh dhe është vlerësuar me një mori çmimesh në SHBA dhe jo vetëm. Lara Stolman punoi në Tiranë për një javë me gazetarë, studentë të gazetarisë dhe regjisorë shqiptare. Ne e intervistuam zonjën Stolman, e cila ndau me “31 minuta” mendime për sfidat me të cilat përballet gazetaria, që nga teknologjia e re dhe lajmet e rreme, si edhe me objektivin parësor, transparencën dhe shërbimin ndaj publikut.

more recommended stories