Më shumë hapësira publike për bizneset, më pak taksa në bashki!

Një investigim një vjeçar i emisionit “31 Minuta”, ka zbuluar abuzimet me hapësirat publike në kryeqytet në kurriz të publikut dhe të arkës së Bashkisë së Tiranës.

Qytetarët po shohin rrudhjen e hapësirave publike në favor të bareve. Në njësitë e hulumtuara rezultoi se bashkia merr vetëm gjysmën e të ardhurave që duhej të merrte!

 Ndiq në Twitter: Fjori Sinoruka | Antonio Çakshiri 

more recommended stories