A zbatohet urdhri për mos përdorimin e celularëve në klasa?

Prej një viti ne shkollat e të gjithë vendit nuk lejohen me celularet ne klasa. Një masë e Ministrisë së Arsimit që detyron nxënësit dhe mësuesit e shkollave 9 vjeçare dhe të mesme në vend, që të përqendrohet vetëm tek mësimi dhe qe duket se ka qetësuar shumë edhe mësuesit. Celularët jo pak here ishin përdorur edhe si mjete shantazhi ndaj mësuesve të cilët nga frika e videove që jo pak herë përfundonin në rrjetet sociale kishin ndaluar edhe kërkesën e llogarisë në klasa. Por një vit më pas, a zbatohet ky urdhër? 31 Minuta shkoi nëpër shkolla ku rezulton se jo gjithmonë ky urdhër zbatohet. Ai shkelet hapur dhe nuk ka asnjë të ndëshkuar për ketë.

more recommended stories