Ç’po ndodh me urdhërin e qeverisë për rimbursimin e fermerëve?

Në muajin Prill qeveria u zotua te mbështeste financiarisht fermerët që protestuan duke larë me qumësht rrugët e Lushnjës dhe Fierit, për shkak te ndryshimit te skemës se rimbursimit të tatimit mbi vlerën e shtuar.
Sipas vendimit te ekzekutivit, çdo fermer do te përfitonte 100 leke për çdo litër qumësht te shitur me fature.
Por a po funksion skema e rimbursimit te qumështit? 31 Minuta u rikthye ne fshat, ketë here ne Vajkan te Madh te Fierit, për te pare nëse fermerët po i marrin apo jo paratë.

more recommended stories