Lejet e ndërtimit, dëmi që po i bëhet bregdetit në Shëngjin

Tërmeti i 26 nëntorit nxori në vëmendje babëzinë e ndërtimeve në bregdetin e Durrësit dhe atyre të Golemit, aty ku tani ka më shumë hotele sesa rërë. Por nëse kjo zonë vështirë se disiplinohet më nga pikëpamja urbane dhe dëmi që i kemi bërë natyrës është gati i parikuperueshëm, një tjetër bukuri natyrore siç është Shëngjini ka pasur të gjitha shanset të mos degradoje si Durrësi. Themi ka pasur sepse tani mes ndërtimeve dhe erozionit, edhe Shëngjini rrezikon te mbetet pjese e historisë në foto.

more recommended stories