Ligji i bilbilfryrësve

U trumpetua se do të sillte një hov te ri në luftën kundër korrupsionit, sidomos sa i përket atij në administratën publike. Tre vjet pas miratimit dhe hyrjes ne fuqi, ligji i ashtuquajtur i bilbilfryresve ka dështuar. Ne tre vjet ka pasur vetëm një denoncim te një rasti korrupsioni, ndërkohë qe njerëzit duket se nuk kane besim te shteti, pavarësisht garancive ligjore qe jep ligji.

more recommended stories