Intervistë me Ndihmës Sekretarin Amerikan të Shtetit për Energjinë, Steve Winberg

Bota ka nevojë gjithmonë e më shumë për energji. Energjia është edhe burim force për ato vende që zoterojnë rezerva të mëdha të saj. Por ka forma të ndryshme se si të mos e vuash varësinë dhe kjo është diversifikimi i saj. Shtetet e Bashkuara kanë nisur të eksportojnë një produkt që quhet gaz i lengshëm, më i lirë se gazi natyral dhe nafta. Për këtë ne kemi intervistuar Ndihmës Sekretarin Amerikan të Shtetit për Energjinë Steve Winberg, i cili vizitoi Tiranën këto ditë.

more recommended stories