Çfarë po ndodh me Mobike në Tiranë?!

Premtimi, i dy viteve më parë, se në rrugët e kryeqytetit do të pedalonin 4000 biçikleta ka mbetur vetëm nē kronikat televizive të kohës. Mijëra përdorues të Mobike, shërbimi i biçikletave pa stacion, që kanë parapaguar për këtë shërbim që nga tetori i vitit të kaluar nuk shohin më biçikleta në rrugë. Kompania nuk pranon falimentimin dhe thotë se është në fazë ristrukturimi.

more recommended stories