Fshati pa rrugë, banorët kalojnë lumin me kavo!

Në kohën kur flasim për makina, ka një zonë në Shqipëri ku nuk ka as rrugë. Kallemb dhe disa fshatra rreth tij në Memaliaj kanë mbetur peng e lumit Vjosa. Rruga që i lidhte me zonat urbane është prishur 25 vjet më parë dhe tani njerëzit jetojnë si në ishull.

more recommended stories