Koronavirusi! A është Shqipëria e përgatitur?

Koronavirusi ka vënë në alarm të gjithë botën dhe shqetësim ka edhe në Shqipëri. Por a jemi ne të përgatitur? Në pikat kufitare shumë udhëtarë kanë sinjalizuar mungesën e kontrolleve të dukshme. Ne shkuam në Rinas dhe në Durrës dy pikat kufitare kryesore, ku folem me autoritetet shëndetësore për të mësuar nëse vërtetë kemi një brez sigurie dhe cila është metoda e kontrolleve që ushtrohen.

more recommended stories