Koronavirusi, intervistë me shefin e mikrobiologjisë

Koronavirusi vazhdon të mbetet një rrezik global. Ai nuk është më një problem vetëm në Azi, por ka prekur të gjithë kontinentet. Në Europë, Italia vazhdon të mbetet një vatër e nxehtë, ndërsa alarmi në Shqipëri është i lartë, kontrollet në kufi janë forcuar dhe numri i personave që kanë bërë testin është rritur. Por pavarësisht se thuajse në të gjithë fqinjët janë shënuar rastet e para, në Shqipëri ende nuk ka një pacient të infektuar. Në “31 Minuta” ne intervistuam Andi Koraqin, shefin e shërbimit të mikrobiologjisë, i cili na dha një këndvështrim shumë interesant për këtë virus të ri, vendimin e tij dhe imunitetin tonë.

more recommended stories