Projekti i harruar për Shkumbinin!

Lumenjtë shqiptarë janë thuajse të tërë të ndotur dhe ne shumë raste dora e njeriut i kthen ata në vendmbledhje mbeturinash. Por për të evituar këtë situatë, 4 vjet më parë qeveria shpenzoi mbi 100 milionë lekë për një projekt në Shkumbin. Projekti thuhet se dha rezultat vitin e parë, për aq sa funksionoi, por si çdo gjë, u la pas dore dhe ideja u harrua shpejt.

more recommended stories