Rreziku nga shpopullimi i fshatrave

Sonte “31 Minuta” ju tregon dramën e braktisjes së fshatrave dhe rrezikun e rënies ekonomike për zona të tëra.
Ekspertët thonë se rrezik i shtuar nga shpopullimi është humbja e traditës së bujqësisë dhe blegtorisë

more recommended stories