Çfarë po ndodh me Mobike në Tiranë?!

Premtimi, i dy viteve më parë, se në rrugët e kryeqytetit do të pedalonin 4000.

Koronavirusi! A është Shqipëria e përgatitur?

Koronavirusi ka vënë në alarm të gjithë botën dhe shqetësim ka edhe në Shqipëri. Por.

Fshati pa rrugë, banorët kalojnë lumin me kavo!

Në kohën kur flasim për makina, ka një zonë në Shqipëri ku nuk ka as.

Intervistë me Ndihmës Sekretarin Amerikan të Shtetit për Energjinë, Steve Winberg

Bota ka nevojë gjithmonë e më shumë për energji. Energjia është edhe burim force për.

Skandalet e gjykatave!

Pavarësisht ‘Vettingut’, pavarësisht kërcënimeve për pastrim të sistemit apo gjithçfarë tjetër që ka shoqëruar reformën.

Zhdukja e territorit!

Në Shqipëri po diskutohet shumë rreth plakjes së popullsisë, ikjes së njerëzve apo fenomeneve që.

Ndërtimet pa kriter zhdukën në Golem pyllin e pishave!

Tërmeti i 26 nëntorit nxori në sipërfaqe problematikën e ndërtimeve pa kriter, pa plan dhe.

Ligji i bilbilfryrësve

U trumpetua se do të sillte një hov te ri në luftën kundër korrupsionit, sidomos.

Lejet e ndërtimit, dëmi që po i bëhet bregdetit në Shëngjin

Tërmeti i 26 nëntorit nxori në vëmendje babëzinë e ndërtimeve në bregdetin e Durrësit dhe.

Koncesioni për Uzinën e Naftës në Cërrik, kompania e shiti për skrap!

Kemi dëgjuar, kemi debatuar, jemi ndarë në pro dhe kundër koncesioneve, për një mijë e.