Ligji i bilbilfryrësve

U trumpetua se do të sillte një hov te ri në luftën kundër korrupsionit, sidomos.

Lejet e ndërtimit, dëmi që po i bëhet bregdetit në Shëngjin

Tërmeti i 26 nëntorit nxori në vëmendje babëzinë e ndërtimeve në bregdetin e Durrësit dhe.

Koncesioni për Uzinën e Naftës në Cërrik, kompania e shiti për skrap!

Kemi dëgjuar, kemi debatuar, jemi ndarë në pro dhe kundër koncesioneve, për një mijë e.

Pasojat e tërmetit, çfarë do të ndodh tani në Durrës e në zonat e dëmtuara nga lëkundjet tragjike

51 viktima dhe me shume se 900 te plagosur, me mijera shtepi te demtuara e.

Ç’po ndodh me urdhërin e qeverisë për rimbursimin e fermerëve?

Në muajin Prill qeveria u zotua te mbështeste financiarisht fermerët që protestuan duke larë me.

A zbatohet urdhri për mos përdorimin e celularëve në klasa?

Prej një viti ne shkollat e të gjithë vendit nuk lejohen me celularet ne klasa..

A është e lehtë apo e vështirë të bësh biznes në Shqipëri?

Në pjesën e parë të “31 Minuta” për sonte i kushtojmë hapësirë të veçantë klimës.

Historia e furnizimit me ujë, nga autobotet tek rritja e çmimit

Vitin e kaluar ngritëm shqetësimin e ujit të autoboteve që shumë banorë të Tiranës e.

Mes arit të zi dhe vdekjes! Si po jetojnë sot banorët rreth Uzinës së Ballshit

Ndotja dhe pasojat e saj në shëndetin e banorëve që jetojnë rreth Uzinës së Ballshit.

Më shumë hapësira publike për bizneset, më pak taksa në bashki!

Një investigim një vjeçar i emisionit “31 Minuta”, ka zbuluar abuzimet me hapësirat publike në.