Përmbaruesit privat kundër ligjit dhe logjikës së humanizmit

Të paktën një here në jetë mund të keni marrë një kredi në bankë, por.

Adresa me “të pyetur”

Një qytetar, një adresë ky është premtimi i bërë 4 vjet më parë. Premtim që.

Talenti rom në pikturë

Nuk mjafton të kesh talent për të siguruar jetesën. Historia që do të ndiqni dëshmon.

Mungesa e pistave atletike! Një situatë që po dëmton brezat

Izmir Smajlaj vendosi pak ditë më parë një tjetër rekord. Ai konfirmoi atletin e shkëlqyer.

Vendimi për negociatat, Gent Cakaj intervistë për “31 Minuta”

Bashkimi Evropian e shtyu vendimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Kthim për të jetuar në vendlindje!

Mbi një milion shqiptarë kanë braktisur vendin në tre dekadat e fundit. Dëshira për tu.

Çështja “Emiljano Shullazi”

Në këtë episod do të trajtojmë fillimisht një temë që ka të bëjë me drejtësinë,.

Shkolla me vetëm një klasë e 8 nxënës

Një shkollë në fshatin Kodër Bujaras në Elbasan ka vetëm 8 nxënës, nga klasa e.

Financimi për fushatën zgjedhore!

Shqipëria po zhvillon një fushatë zgjedhore të pazakontë këtë vit, ku vendin e debatit për.

Semafori apo vijat e bardha, kush ka përparësi!

Qytetet e mëdha, si në Shqipëri si kudo ne botë, për shkak të zhvillimit, rritjes.