Sigurimet Shoqërore

Ligji është i njëjtë për të gjithë. Por jo gjithmonë kjo vlen në Shqipëri. Dhe.

A shantazhon media?!

Media është një komponent i rëndësishëm i çdo shoqërie dhe kështu ndodh edhe në Shqipëri..

Një histori frymëzuese për të rinjtë në Shqipëri

Sporti është një mjet që thyen të gjitha barrierat sociale. Është një mënyrë që na.

Beteja e betonit me mushkëritë e qyteteve! Si ka ndryshuar Tirana, Saranda, Ksamili, Vlora…

“Gjithçka mund të ndodhë, jetojmë në Tironë!” Ky ishte lajtmotivi i një këngë me të.

Durrësi në betejë të heshtur mes antikitetit, historisë dhe biznesit të ndërtimit

Prej dekadash Durrësi, një nga qytetet që mbart një pjesë të madhe të lashtësisë dhe.

Ambulanca më e famshme në Shqipëri

Ambulanca në fshatin Silarë të Gramshit është një nga 416 qendrat shëndetësore që ka Shqipëria..

Punësimi për njerëzit me aftësi të kufizuar

Në “31 Minuta” do të tregojmë për mundësitë e punësimit. Punësimi është i rëndësishëm për.

Gazetarët, media dhe problematikat

Sonte në episodin e “31 Minuta” vjen një pasqyrë e problematikave të medias. Është folur.

Fruthi, sa të rrezikuar jemi?

A është Shqipëria në prag të epidemisë së fruthit? Virusi ka prekur një numër të.

Bastet online! Bota e “nëndheshme” e basteve sportive në Internet

A janë mbyllur bastet në Shqipëri? Kush “luan” bixhoz me vendimin e bujshëm të qeverisë?.