Komuniteti Rom, fenomeni i popullsisë “fantazëm”

Sonte në pjesën e parë të emisionit “31 Minuta” do të flasim për një realitet.

Skema e rimbursimit të TVSH-së që e bën qumështin më të lirë se uji!

Qumështi që lau rrugët pak ditë më parë në Fier dhe Lushnje ishte teme qendrore.

Dritan Dajti, një odise gjyqësore

Drejtesia eshte nje nga temat qendrore te debatit politik dhe shoqeror muajt dhe vitet e.

Të “braktisur” nga prindërit në Itali! Historitë e të miturëve shqiptarë…

Vetëm në 3 vitet e fundit janë 1600 të mitur shqiptarë të regjistruar që kërkuan.

Kur lumi kthehet në kolektor! Ndotja e Erzenit

Të gjithë lumenjtë ndoten…. nuk është thjesht perifrazim i filmit të njohur “të gjithë lumenjtë.

Të dënuar që në lindje!

Në këtë episod të dytë të “31 Minuta” do t’i kushtohemi një plage sociale siç.

Beteja për ujin!

Shpesh herë jemi të ekspozuar nga mungesa e kontrollit për çka  hamë, pijmë, dhe fusim.

Mes arit të zi dhe vdekjes

“31 Minuta” ka kryer një vëzhgim të thellë mbi jetën e banorëve të fshatrave në.

Intervistë me Gjon Junçaj, Këshilltari Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë

“31 Minuta” intervistoi një nga personat që ka ndihmuar në reallizimin e Reformës në Drejtësi,.