Aplikoni në Laboratorin e Gazetarisë Investiguese

Je student dhe dëshiron të ndihmosh në luftën ndaj korrupsionit? Aplikoni për të qenë pjesë.

Njoftim për vend vakant: ACQJ dhe Citizens Channel kërkojnë asistentë (part-time)

Njoftim për vend vakant Pozicioni: Asistent/e (Part- Time) Kohëzgjatja: 6 muaj Afati i fundit për aplikim: 20 Mars.

Qendra për Gazetari Cilësore bashkëpunim me Zërin e Amerikës

NJOFTIM   ***** Qendra për Gazetari Cilësore ka nisur një bashkëpunim me Zërin e Amerikës.

Tendencat e Reja

Media është duke u përballur sot me ndryshime të mëdha, të cilat kryesisht kanë ardhur.

Trajnime dhe Financime

Mundësi trajnimesh dhe financimesh për gazetarë: Rrjeti ndërkombëtar i gazetarëve, IJNet, i ka dedikuar një.

Kurse Online

Interneti ofron mundësinë e marrjes së njohurive të shumta nga shtëpia apo puna. Për të.