Studim: Duke synuar kushte të drejta pune; Shqyrtim i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe atyre të ardhshëm

* Kliko në fund të faqes për të  shfletuar studimin e plotë Ky studim është.

Studimi/Sa respektohen të drejtat e punës dhe internshipit për studentët dhe gazetarët e rinj në fushën e medias? 

Sa respektohen të drejtat e punës dhe internshipit për studentët dhe gazetarët e rinj në.

Thirrje për artikull promovues të projektit “Duke synuar kushte të drejta pune”

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel janë duke implementuar projektin “Duke synuar kushte të.

“Duke synuar kushte të drejta pune” – Tur takimesh me studentët e gazetarisë në Shqipëri

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel, gjatë muajve Maj dhe Qershor, në kuadër.

Njoftim për vend vakant: ACQJ dhe Citizens Channel kërkojnë asistentë (part-time)

Njoftim për vend vakant Pozicioni: Asistent/e (Part- Time) Kohëzgjatja: 6 muaj Afati i fundit për aplikim: 20 Mars.

Rreth Projektit

Projekti “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj.