Ndërtimi i HEC-ve në Librazhd po u heq banorëve ato burime që i mbajnë gjallë ndërsa po shkatërron ekosistemin e parkut Shebenik-Jabllanicë

Banorët në rrethinat e Librazhdit në 3 vitet e fundit po vuajnë pasojat e ndërtimit.

A po rrënohet Ksamili?

Kjo kronikë investiguese është realizuar përmes bashkëpunimit të Qendrës për Gazetari Cilësore dhe Zërit të.

Rubrika 3 në 3 – Ju tregojmë 5 qytete të Shqipërisë

“3në3” e ndërtuar nga 3 elemente kyçe “Fenomeni”, “Problemi” dhe elementi i fundit “Tek vendi”,.

Si tregtarët e gjigantëve online dredhojnë qeverinë shqiptare
Shtigjet e Hapura në Kufirin Shqiptaro-Grek
Intervistë me ish kryeredaktoren e Atlanta Journal Constitution, Julia Wallace
Intervistë me gazetarin e MSNBC, Richard Lui
Ndotja ne Elbasan
64 milionë USD për 20 km me tren

Hekurudhat shqiptare sot ofrojnë më pak se 20 kilometra linjë transporti udhëtarësh, në një kohë.

Futboll në të zezë

Futboll në të zezë Kontratat e paplotësuara, pagat e vonuara me muaj, si dhe sigurimet.