Kur aborti dhe jeta kalojnë përmes farmacive

Ndërprerja e shtatzënive, pilula rezulton të jetë një praktikë e dalë nga kontrolli duke rrezikuar.

Video/ Durrës 2017, beteja mes betonit dhe qeramikës në kurriz të turizmit