Çfarë po ndodh me Mobike në Tiranë?!

Premtimi, i dy viteve më parë, se në rrugët e kryeqytetit do të pedalonin 4000.

Historia e furnizimit me ujë, nga autobotet tek rritja e çmimit

Vitin e kaluar ngritëm shqetësimin e ujit të autoboteve që shumë banorë të Tiranës e.

Ku janë plazhet publike?

Plazhet publike janë fare të pakët në bregdetin tonë. Rregullorja e plazheve e miratuar nga.

Nitratet te frutat/perimet, mitet dhe të vërtetat!

Mund të keni pasur dilema për të blerë prodhime bujqësore të stinës nga frika e.

Adresa me “të pyetur”

Një qytetar, një adresë ky është premtimi i bërë 4 vjet më parë. Premtim që.

Talenti rom në pikturë

Nuk mjafton të kesh talent për të siguruar jetesën. Historia që do të ndiqni dëshmon.

Kthim për të jetuar në vendlindje!

Mbi një milion shqiptarë kanë braktisur vendin në tre dekadat e fundit. Dëshira për tu.

Punësimi për njerëzit me aftësi të kufizuar

Në “31 Minuta” do të tregojmë për mundësitë e punësimit. Punësimi është i rëndësishëm për.

Kur lumi kthehet në kolektor! Ndotja e Erzenit

Të gjithë lumenjtë ndoten…. nuk është thjesht perifrazim i filmit të njohur “të gjithë lumenjtë.

Beteja për ujin!

Shpesh herë jemi të ekspozuar nga mungesa e kontrollit për çka  hamë, pijmë, dhe fusim.