Më shumë hapësira publike për bizneset, më pak taksa në bashki!

Një investigim një vjeçar i emisionit “31 Minuta”, ka zbuluar abuzimet me hapësirat publike në.

Tirana në sytë e një turisti!

Për ne që jetojmë në Tiranë vendet që e bëjnë kryeqytetin tonë unik kalojnë pa.

Përmbaruesit privat kundër ligjit dhe logjikës së humanizmit

Të paktën një here në jetë mund të keni marrë një kredi në bankë, por.

Beteja e betonit me mushkëritë e qyteteve! Si ka ndryshuar Tirana, Saranda, Ksamili, Vlora…

“Gjithçka mund të ndodhë, jetojmë në Tironë!” Ky ishte lajtmotivi i një këngë me të.

Ndërtimi i HEC-ve në Librazhd po u heq banorëve ato burime që i mbajnë gjallë ndërsa po shkatërron ekosistemin e parkut Shebenik-Jabllanicë

Banorët në rrethinat e Librazhdit në 3 vitet e fundit po vuajnë pasojat e ndërtimit.

The construction of Hydropower Plants in Librazhd are drying the water resources in the area while destroying the eco-system of the Shebenik-Jabllanica Park

Residents on the outskirts of Librazhd in the last 3 years are suffering the consequences.

Të “braktisur” nga prindërit në Itali! Historitë e të miturëve shqiptarë…

Vetëm në 3 vitet e fundit janë 1600 të mitur shqiptarë të regjistruar që kërkuan.

Ministria e Diasporës neglizhoi të konsultonte nismat e reja ligjore me mërgatën në Amerikë

Ekrem Bardha u largua nga Shqipëria komuniste në rininë e tij, në qershor të vitit.

Ministry of Diaspora routinely neglects to consult global Albanian leaders on new policies

A young Ekrem Bardha fled Albania in June 1953 when it was under Communist control.

Si tregtarët e gjigantëve online dredhojnë qeverinë shqiptare