Një histori frymëzuese për të rinjtë në Shqipëri

Sporti është një mjet që thyen të gjitha barrierat sociale. Është një mënyrë që na.

Durrësi në betejë të heshtur mes antikitetit, historisë dhe biznesit të ndërtimit

Prej dekadash Durrësi, një nga qytetet që mbart një pjesë të madhe të lashtësisë dhe.

Bastet online! Bota e “nëndheshme” e basteve sportive në Internet

A janë mbyllur bastet në Shqipëri? Kush “luan” bixhoz me vendimin e bujshëm të qeverisë?.

Efekti i HEC-ve në Shqipëri, lagunat përpijnë tokën duke ngritur alarmin për erozionin bregdetar

Në lagunën Kune-Vain në veri të Shqipërisë, një relikte e zymtë zhytet në të shkuarën.

Albanian government continues to approve new hydropower plants despite environmental and social impact

In the Kune Vain Lagoon of northern Albania, a grim relic sinks into the past.

Interview with Julia Wallace, former editor-in-chief of the Atlanta Journal Constitution
Intervistë me ish kryeredaktoren e Atlanta Journal Constitution, Julia Wallace