Friendly sentiments are not helping Albania gain more U.S. investments

In 1998 Genti Daci saw opportunity in Albania–or at least the lack of internet access.

Makinat elektrike në Shqipëri, shumë entuziazëm, pak investim

  Ndonëse të gjithë bien dakord se makinat elektrike janë e ardhmja e transportit dhe.