Durrës 2017, beteja mes betonit dhe qeramikës në kurriz të turizmit

Në qytetin e vjetër, ku dikur përplasej Lindja me Perëndimin, sot përplaset betoni me qeramikën..

Durrës 2017, the battle between concrete and terracotta is hurting tourism

The ancient city where once upon a time East and West collided, today is witnessing.