Ç’po ndodh me urdhërin e qeverisë për rimbursimin e fermerëve?

Në muajin Prill qeveria u zotua te mbështeste financiarisht fermerët që protestuan duke larë me.

Ambulanca më e famshme në Shqipëri

Ambulanca në fshatin Silarë të Gramshit është një nga 416 qendrat shëndetësore që ka Shqipëria..

Skema e rimbursimit të TVSH-së që e bën qumështin më të lirë se uji!

Qumështi që lau rrugët pak ditë më parë në Fier dhe Lushnje ishte teme qendrore.