Partitë nuk tregojnë paratë!

Partitë politike, flasin për gjithçka me përjashtim të financave të tyre! Kushtetuta, ligji për partitë.

Më shumë hapësira publike për bizneset, më pak taksa në bashki!

Një investigim një vjeçar i emisionit “31 Minuta”, ka zbuluar abuzimet me hapësirat publike në.

No way, Lana’s issues won’t be solved not for another 10 years!

Due to delays, the government ousted the company building Lana’s water treatment plant. Now, the.

The open sewer in the middle of the city

Lana flows through Tiranaa in its most crutial neighborhoods. In the first article of this.

Mos, as për dhjetë vjet nuk zgjidhet puna e Lanës!

Pas vonesash, qeveria përzuri kompaninë që ndërtonte impiantin e pastrimit të ujërave të Lanës. Tani,.

Kanali në mes të qytetit

Lana përshkruan Tiranën në pjesën më kryesore të saj. Në shkrimin e parë të kësaj.

Çfarë po ndodh me Lagunën e Patokut…

Lagunat janë një nga pasuritë e çmuara që na ka falur natyra, por nga mungesa.

Institutions tolerate in silence the dual employment of the security forces

The State Police and the Guard of the Republic, where dual employment is forbidden by.

Institucionet tolerojnë në heshtje dypunësimin e forcave të sigurisë

Policia e Shtetit dhe Garda e Republikës, ku dypunësimi është i ndaluar me ligj, deklarojnë.

A po rrënohet Ksamili?

Kjo kronikë investiguese është realizuar përmes bashkëpunimit të Qendrës për Gazetari Cilësore dhe Zërit të.