Ligji i bilbilfryrësve

U trumpetua se do të sillte një hov te ri në luftën kundër korrupsionit, sidomos.

A po rrënohet Ksamili?

Kjo kronikë investiguese është realizuar përmes bashkëpunimit të Qendrës për Gazetari Cilësore dhe Zërit të.

Shtigjet e Hapura në Kufirin Shqiptaro-Grek
Rikthimi i kioskave në Tiranë, një histori jotransparente

Prej tetorit të vitit 2016 në kryqëzimet e zonës qendrore të kryeqytetit nisën të vendosen.

Minatorët e padukshëm të Tropojës

Subjektet e licencuara nxjerrin krom pa minatorë, ndërkaq banorët e zonës rrezikojnë jetën për të.

When Abortion and Life Cross Paths in Drugstores

Termination of pregnancies – the use of the abortion pill seems to have gotten out.

Kur aborti dhe jeta kalojnë përmes farmacive

Ndërprerja e shtatzënive, pilula rezulton të jetë një praktikë e dalë nga kontrolli duke rrezikuar.