Vendimi për negociatat, Gent Cakaj intervistë për “31 Minuta”

Bashkimi Evropian e shtyu vendimin për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Tiranës i shtohen biçikletat, por jo pa probleme

Sa herë që përmendim biçikletën, shumëkujt mund t’i shkojë mendja te Shkodra – kryeqyteti i.

Parkimi në Tiranë: një gjobë çdo dy minuta

Investigimi zbulon se gjatë vitit 2018 numri i gjobave të marra për shkak të parkimit.