Intervistë me Ndihmës Sekretarin Amerikan të Shtetit për Energjinë, Steve Winberg

Bota ka nevojë gjithmonë e më shumë për energji. Energjia është edhe burim force për.

I ftuar ish-ministri i jashtëm i Shqipërisë Ditmir Bushati

Greqia zhvilloi të dielën zgjedhjet e parakohshme, një proces që prodhoi ndryshim pushteti. Ndërrimi i.

A shantazhon media?!

Media është një komponent i rëndësishëm i çdo shoqërie dhe kështu ndodh edhe në Shqipëri..

Intervistë me Gjon Junçaj, Këshilltari Ligjor Kundër Korrupsionit në Ambasadën e SHBA në Tiranë

“31 Minuta” intervistoi një nga personat që ka ndihmuar në reallizimin e Reformës në Drejtësi,.