Category: Artikujt e fundit

Kur aborti dhe jeta kalojnë përmes farmacive

Kur aborti dhe jeta kalojnë përmes farmacive

Ndërprerja e shtatzënive, pilula rezulton të jetë një praktikë e dalë nga kontrolli duke rrezikuar çdo ditë jetët e vajzave dhe të ardhmen e tyre riprodhuese. Klodjana B. u pushtua nga hemorragjia për gjashtë orë me radhë, teksa ndodhej në shtëpi e vetme dhe nuk kishte askënd që t`i kërkonte ndihmë. 20-vjeçarja Jonada H. ra […]