Category: “Duke synuar kushte të drejta pune”

Studimi/Sa respektohen të drejtat e punës dhe internshipit për studentët dhe gazetarët e rinj në fushën e medias? 

Studimi/Sa respektohen të drejtat e punës dhe internshipit për studentët dhe gazetarët e rinj në fushën e medias? 

  Sa respektohen të drejtat e punës dhe internshipit për studentët dhe gazetarët e rinj në fushën e medias? Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel zhvilluan një studim ku morën pjesë 492 studentë të gazetarisë, 49 gazetarë të rinj, 16 menaxherë dhe drejtues të mediave private dhe 4 drejtues të OJF-ve me fokus […]

Thirrje për artikull promovues të projektit “Duke synuar kushte të drejta pune”

Thirrje për artikull promovues të projektit “Duke synuar kushte të drejta pune”

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel janë duke implementuar projektin “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe atyre të ardhshëm (Reaching for fair labour conditions: Gazing at the future of Young and Prospective Journalists)”, i cili synon rritjen e ndërgjegjësimit publik dhe garantimin e të drejtave […]

“Duke synuar kushte të drejta pune” – Tur takimesh me studentët e gazetarisë në Shqipëri

“Duke synuar kushte të drejta pune” – Tur takimesh me studentët e gazetarisë në Shqipëri

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel, gjatë muajve Maj dhe Qershor, në kuadër të projektit “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe atyre të ardhshëm”, kanë zhvilluar një tur takimesh me studentët e gazetarisë dhe komunikimit në Universitetin e Tiranës, atë të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”, […]

Njoftim për vend vakant: ACQJ dhe Citizens Channel kërkojnë asistentë (part-time)

Njoftim për vend vakant: ACQJ dhe Citizens Channel kërkojnë asistentë (part-time)

Njoftim për vend vakant Pozicioni: Asistent/e (Part- Time) Kohëzgjatja: 6 muaj Afati i fundit për aplikim: 20 Mars 2019, Ora 24:00 Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore (ACQJ) dhe Citizens Channel (CC) janë në kërkim të katër asistentëve për tu përfshirë në projektin “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe të […]

Rreth Projektit

Projekti “Duke synuar kushte të drejta pune: Shqyrtimi i të ardhmes së gazetarëve të rinj dhe atyre të ardhshëm (Reaching for fair labour conditions: Gazing at the future of Young and Prospective Journalists)” është një iniciativë e implementuar nga Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore dhe Citizens Channel, e cila synon rritjen e ndërgjegjësimit publik dhe […]