Category: Uncategorized

Raport i Ndërmjetëm mbi Monitorimin e Veprimtarisë së Prokurorise së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Raport i Ndërmjetëm mbi Monitorimin e Veprimtarisë së Prokurorise së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore boton Raportin e Ndërmjetëm të Monitorimit të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Ky raport është përpiluar në kuadër të projektit “Reforma në Drejtesi në Sytë e Medias: SPAK dhe reflektimi mediatik i aktivitetit të institucionit”, një iniciativë e Qendrës Shqiptare […]

Raport i Ndërmjetëm të Monitorimit të Raportimit Mediatik të Aktivitetit të SPAK

Raport i Ndërmjetëm të Monitorimit të Raportimit Mediatik të Aktivitetit të SPAK

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore boton Raportin e Ndërmjetëm të Monitorimit të Raportimit Mediatik të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Ky raport është përpiluar në kuadër të projektit “Reforma në Drejtesi në Sytë e Medias: SPAK dhe reflektimi mediatik i aktivitetit të institucionit”, një iniciativë […]

Raport i Ndërmjetëm i Monitorimit të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Raport i Ndërmjetëm i Monitorimit të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore boton Raportin e Ndërmjetëm të Monitorimit të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Ky raport është përpiluar në kuadër të projektit “Reforma në Drejtesi në Sytë e Medias: SPAK dhe reflektimi mediatik i aktivitetit të institucionit”, një iniciativë e Qendrës Shqiptare […]

Aplikoni në Laboratorin e Gazetarisë Investiguese

Aplikoni në Laboratorin e Gazetarisë Investiguese

Je student dhe dëshiron të ndihmosh në luftën ndaj korrupsionit? Aplikoni për të qenë pjesë e Laboratorit të Gazetarisë Investiguese! Studentët e zgjedhur që do të shfaqin pasion dhe kurajo për gazetarinë investiguese dhe të pavarur do të marrin pjesë në një program udhëheqës dhe do të shkruajnë histori investiguese mbi çështje të rëndësishme në […]

Qendra për Gazetari Cilësore bashkëpunim me Zërin e Amerikës

Qendra për Gazetari Cilësore bashkëpunim me Zërin e Amerikës

NJOFTIM   ***** Qendra për Gazetari Cilësore ka nisur një bashkëpunim me Zërin e Amerikës për të prodhuar në mënyrë të përbashkët gjashtë kronika investigative që do të kenë në qendër të tyre probleme të ndryshme të realitetit në vend, duke nisur nga çështje të mjedisit tek ato sociale, tek çështje që lidhen me korrupsionin, […]

Tendencat e Reja

Tendencat e Reja

Media është duke u përballur sot me ndryshime të mëdha, të cilat kryesisht kanë ardhur si pasojë e zhvendosjes së përmbajtjes së saj online.Zhvillimet e fundit digjitale në fushën e medies sjellin nevojën për të qenë gjithmonë të përditësuar me të rejat dhe tendencat e fundit. Përveç zhvillimeve digjitale, në faqet e mëposhtme ju do […]

Trajnime dhe Financime

Trajnime dhe Financime

Mundësi trajnimesh dhe financimesh për gazetarë: Rrjeti ndërkombëtar i gazetarëve, IJNet, i ka dedikuar një faqe të tërë mundësive të gazetarëve për trajnime, internship-e, financime dhe mundësi punësimi. Klikoni këtu: IJNet   Rrjeti Global i Gazetarisë Investigative, GIJN, përveç të rejave të fundit që sjell për gazetarinë investigative, ka një faqe të plotë me opsione […]

Kurse Online

Kurse Online

Interneti ofron mundësinë e marrjes së njohurive të shumta nga shtëpia apo puna. Për të zhvilluar aftësitë tuaja në gazetari dhe për të qëndruar në kontakt me tendencat më të fundit në fushën e medies, ju mund të shfrytëzoni kurset online, të hapura për një publik të gjerë, të ashtuquajturat MOOCs. Këto kurse, të cilat […]