Ushqime, rrugë të shtruara dhe …. çfarë thonë qytetarët pas zgjedhjeve?

Ushqime, rrugë të shtruara dhe …. çfarë thonë qytetarët pas zgjedhjeve?

Jo shumë larg zgjedhjeve parlamentare, teksa në Tiranë politika vijon replikat si përherë, në periferi të kryeqytetit, qytetarët po shijojnë...
Read More
Publikimi i të dhënave personale të mijërave qytetarëve, ekspertët: Është cënuar siguria kombëtare

Publikimi i të dhënave personale të mijërave qytetarëve, ekspertët: Është cënuar siguria kombëtare

Të dhënat personale të mijëra shtetasve shqiptarë ndonëse duhet të ishin sekret, ato janë shpërndarë. Megjithë hetimet e hapura nuk...
Read More
Fushata online, hije dyshimi se është lënë qëllimisht e parregulluar

Fushata online, hije dyshimi se është lënë qëllimisht e parregulluar

Prej më shumë se një viti, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga COVID- 19, asgjë nuk është si më...
Read More
Na ishin dikur trenat! Degradimi i linjës hekurudhore duke pritur projektet e reja

Na ishin dikur trenat! Degradimi i linjës hekurudhore duke pritur projektet e reja

Stacioni i udhëtarëve që presin të udhëtojnë me tren nga Durrësi drejt Tiranës ka kohë që është i zbrazur. Në...
Read More
Politikanët u shpëtojnë gjobave! Covid-i prek vetëm qytetarët dhe bizneset

Politikanët u shpëtojnë gjobave! Covid-i prek vetëm qytetarët dhe bizneset

Prej 30 vitesh, miti i politikanëve shqiptarë është ai i individëve të pandëshkueshëm. Edhe gjendja e pandemisë ekspozoi trajtimin e...
Read More
Akuza dhe kundër akuza! Përse zjarrfikëset nuk ndërhynë në kohë?

Akuza dhe kundër akuza! Përse zjarrfikëset nuk ndërhynë në kohë?

Prej një jave në familjen e Dëshmorit të Atdheut, Arjan Sala janë hapur dyert e mortit. Të shumtë janë njerëzit...
Read More
Iu dhanë dekorata për tërmetin, por nuk u japin rrogën. “Digjen” zjarrfikëset, institucionet ja hedhin fajin njëri-tjetrit

Iu dhanë dekorata për tërmetin, por nuk u japin rrogën. “Digjen” zjarrfikëset, institucionet ja hedhin fajin njëri-tjetrit

Tymi vazhdon të shpërndahet dhe ngjitet duke pushtuar qiellin. Kjo gjë ndodh prej më tepër se një natë e një...
Read More
Ministra që fluturuan shtrenjtë, 300 milionë lekë në bileta

Ministra që fluturuan shtrenjtë, 300 milionë lekë në bileta

Viti 2019, nuk ka qenë kulmi negociatave dhe takimeve diplomatike më të rëndësishme për Shqipërinë, e megjithatë udhëtimet e ish-ministrit...
Read More
Pandemia: Nxënësit jashtë zonave urbane të rrezikuar nga analfabetizmi, jo vetëm nga varfëria

Pandemia: Nxënësit jashtë zonave urbane të rrezikuar nga analfabetizmi, jo vetëm nga varfëria

Të parët që ankohen janë prindërit. Mësimi online për shkak të pandemisë, nuk është vetëm një test për nxënësit, por...
Read More
Raport i Ndërmjetëm i Monitorimit të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Raport i Ndërmjetëm i Monitorimit të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për Luftimin e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Qendra Shqiptare për Gazetari Cilësore boton Raportin e Ndërmjetëm të Monitorimit të Aktivitetit të Prokurorisë dhe Gjykatës së Posaçme për...
Read More