Tag Archives: Dashamir Bicaku

Ushqimet e rrezikshme, nevojë urgjente për ndërhyrje nga ana e qeverisë

Ushqimet e rrezikshme, nevojë urgjente për ndërhyrje nga ana e qeverisë

Siguria ushqimore në Shqipëri mbetet një shqetësim ende i madh, pavarësisht aksioneve të ndërmarra nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ndaj ushqimeve të rrezikshme që popullojnë tregun. Veçanërisht aksionet e AKU-së janë përqendruar në goditjen e mënyrës ende primitive të therjes së bagëtive dhe shitjes së këtij mishi në vend. Autoritetet thonë se ligji duhet shtrënguar, […]